it's all about you!

 

social media 

laat je inspireren door mijn social media via Insta & Facebook! Ik hou je op de hoogte van alles wat jij wilt en moet weten  rondom fashion & lifestyle! Volg jij de Allermooiste al? dan maak ook jij kans op de allerleukste prijzen en give away's   

liever de winkel voor jou alleen?

wist jij dat jij 7 dagen per week een personal shopping afspraak kan plannen? Dit kan zo lang en gek als jij wilt! wij starten met een uurtje jij en ik! in dit uurtje heb je alle tijd en aandacht om de hele winkel door te passen met het juiste maar vooral eerlijk advies! voor een hapje en drankje zorg ik natuurlijk! 

wil jij je favorites uit je eigen kledingkast meenemen en je gaderobe-opfrissen met het allermooiste? Geen enkel probleem! en als jij niet zo veel kan dragen, kom ik graag bij jou. Ik start altijd met een voorinspectie om goed voorbereid te zijn. laat mij dan maar al die koffers dragen! 

wil jij hier meer over weten? bel of mail mij gerust al je vragen, ik neem graag contact met je op! 

Op zoek naar een leuk ka Dootje?

Laat je inspireren door de allermooiste fashion collecties, sieraden en woon accessoires; en als jij liever iemand anders blij wilt maken, heb ik natuurlijk ook een Ka Do bon voor je in huis! Kortom – de allerleukste verrassingen onder een dak!

Maak je website met Websitemachine.nl